LLoguer de consolas per a esdeveniments

Demana el teu pressupost

Preus económics

¿ Necessites consoles ?

 

Si necessites un lloguer de consoles per a esdeveniments som l’empresa adequada ja sigui per a una fira, convenció, casaments, congressos, esdeveniments gaming, festes d’aniversari, fires de videojocs, esdeveniments d’empresa, discoteques, comunions, esdeveniments esportius o qualsevol altre projecte que vols que ens adaptem, el fem.

LLoguer de comandaments

Es pot donar el cas que tens les consoles però no tens els comandaments per jugar en equip és per això que disposem l’opció de lloguer de comandaments ja sigui GAMER o l’estàndard de Sony.

j

KARAOKE

També oferim un servei de Karaoke, pots demanar micròfon i videojoc de la temàtica per gaudir sense parar d’una gran activitat.

Envios

Hacemos envíos a todos los lugares de España ya sea Madrid, Valencia, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Salamanca, Vigo, Burgos, Albacete, Girona, Tarragona  Palma de Mallorca, Lleida, Valladolid, Oviedo, Santander, Jaén,  entre otras… llegamos a cualquier punto

URGENT

Si necessites d’avui per demà les consoles per al teu esdeveniment no és problema per a nosaltres perquè les tenim a les nostres botigues físiques, no ens cal demanar a ningú per tenir-les a disposició; el producte que més tenim és playstation 4, que és la més sol·licitada que tenim.

Satisfacción Garantizada

Ens dediquem al sector del món del videojoc

Comptem amb tres botigues físiques

Disposem del material a l'instant

Ens adaptem a les necessitats del client

Gran experiència en el esdeveniments (+ 200)

Passió pel que fem

Les millors marques d’esdeveniments barates i amb assessorament personalitzat perquè no gastis més del que necessites.

Ens preocupem molt per la qualitat dels nostres productes i per aquest motiu, només treballem amb les millors marques. També vam comprovar el perfecte funcionament dels nostres materials sovint i abans i després de cada utilització per evitar sorpreses perquè volem que sigui un dia inoblidable.

Comenta’ns la teva esdeveniment i buscarem et farem la millor proposta que pots trobar.

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos