REPARACIÓ NINTEDO SWITCH MANRESA i SANT FRUITOS

REPARACIÓ NINTENDO SWITCH  

En cas de comprar consola en qualsevol de les botigues físiques i online de Social Lovers, gestionem nosaltres la garantia sempre que presents el tiquet de compra, és per això que és tan importante.N

Nosaltres ens encarreguem de gestionar la incidència amb Nintendo Ibérica, SA per contra si vols gestionar el problema directament amb Nintendo facilitem aquest link:

Gestió Garantia Nintendo Switch

REPARACIONS PRODUCTES PER TRENCAMENT  

Hem posat unes tarifes planes en les reparacions perquè orientativament tinguin informació del cost del producte per si surt més a compte comprar un de nou.

Canviar Cristall Nintendo Switch

La pantalla de la consola nintendo Switch es compon de dues peces: el vidre i la pantalla LCD. El preu és de 75 euros inclòs peces mentre que si ho envies al servei tècnic oficial de Nintendo et pot costar més de 150 euros, per tant és tot un estalvi.

75€

(Iva Incluido)

Canviar LCD Nintendo Switch

La pantalla de la consola nintendo Switch es compon de dues peces: el vidre i la pantalla LCD. El preu és de 100 euros inclòs peces mentre que si ho envies al servei tècnic oficial de Nintendo et pot costar més de 150 euros, per tant és tot un estalvi.

100€

(Iva Incluido)

Canviar Joystick comanadament SWITCH

Si desgraciadament se t’ha trencat el Joystick de la teva consola podem reparar el teu comandament.

25€

(Iva Incluido)

Un altre tipus d’avaries / millores  que poden succeir i no estan incloses:

  • Materials: carregador no funciona
  • Gestió de garanties encara que no hagis comprat el portàtil a les nostres botiga.

Recorda que el pressupost és gratuït.

Totes les reparacions tenen una garantia de 6 mesos.

Desde Social Lovers t aconsellem per estalviarte diners visitis abans la web de Nintendo on poden ajudar-te i donar-te alguns consells.   Consells Nintendo

TÍPICS PROBLEMES NINTENDO SWITCH

Espai disponible a la memòria. Si has arribat al límit de la memòria amb videojocs, imatges, … no t’atabalis, Nintendo Switch suporta la targeta microSD, així que et passes per la botiga informàtica i et compres una memòria. ¡Solucionat! No em et funciona els comandaments. És possible que no sincronitzen els comandaments JOY-AMB que no es trobi moltes vegades és tenir una mica de paciència. No es reconeix el joc. Quan poses el joc dins de la ranura i no el llegeix, insisteix i posa-ho diverses vegades, la nostra experiència ens diu que almenys a la quarta vegada ja va la vencidad; però si no ho reconeix, podria ser un problema del cartutx que està dolent. Si no funciona, prova amb un altre cartutx per detectar si l’avaria és del joc o de la consola. Si no, si que hauràs de contactar amb el tècnic.

BOTIGA CONSOLES I VIDEOJOCS 

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos