FESTES D´ANIVERSARI

Vols celebrar el teu aniversari? Locals per a festes d’aniversari per a totes les edats on podran gaudir de les nostres instal·lacions en un dia tan especial, ens trobem a Manresa i Sant Fruitós, molt ben comunicats amb pàrquing inclòs i ben equipats tecnològicament.

INFANTILS

NOIS

NOIES

ADULTS

Festa d’aniversari infantil

Si busqueu un local per celebrar aniversari infantil i s’ho passin som l’alternativa al clàssic xiquiparc o les sales de lloguer per a festes on està tot estipulat. Nosaltres volem que ho facis com t’agradi més és per això podràs fer les teves pròpies decoracions infantils, portar pinyates, fer les teves invitacions o portar animacions infantils o animadora, mags festes infantils, show infantil, el teu propi berenar, jocs per a festes d’aniversari, la pastís o pastís del sabor que més t’agradi … amb la finalitat que sigui tot adaptat al que més desitgis.

Festes d’aniversari per a Joves

Per fi ets adolescent o gairebé! Ja que vols celebrar el teu aniversari com adolescent, deixar-te de festes infantils .. Podràs disfrutar d’activitats per a la teva edat ja siguin tallers, realitat virtual, tornejos amb consoles tot això amb els teus amics i preparat com a tu t’agrada.

Festes d’aniversari per a adults

Hi ha celebracions que són inoblidables, voldràs recordar-la tota la vida, com les festa de 18 aniversari o una mica més gran com poden ser la de 50 anys, totes són bones per a una celebració, ja sigui per invitació o per sorpresa. Sens dubte aquestes festes molt autèntiques perquè en elles es retroba gent que fa molt temps que no es veia, amics de la infància, familiars … i tots amb ganes de passar-ho bé amb ell o la protagonista de la celebració.

 

Ens adaptem a tots els detalls de l’aniversari

 

 

Crea el teu propi photocall per poder tenir imatges de feliç aniversari o fer els teus propis vídeos.

El menjar de l’aniversari cada vegada són més especials perquè has de fer-la al teu gust i conèixer els gustos dels teus convidats i evitar sorpreses com són al·lèrgies, menjars que no agraden, és per això que pots portar-te el menjar de casa al teu gust.

La decoració per aniversari pots fer-la a teu aire amb diferents temàtiques s’han realitzat festes de l’entorn Nintendo, Halloween, .. celebra la teva festa tan original amb els ornaments com tu vulguis.

Fes una invitació d’aniversari original i hagi de venir al nostre local a buscar-la aquí començarà la primera sorpresa ..

Local Festes d´aniversaris

Quan s’acosten les dates de l’aniversari i no saps on anar però vols que surti tot bé et recomanem la celebració al nostre local i munta’t la festa al teu aire sense dependre del lloc, segur que vols sorprendre’ls en el teu gran dia o busques idees perquè realitzin activitats diferents amb els seus amics, amb un munt de detalls …

A molta gent li encanta aprofitar la celebració de l’aniversari per provar fascinants activitats noves com pot ser realitzar tallers, experimentar la realitat virtual …

LOCAL

FESTES D´ANIVERSARI MANRESA

LOCAL

FESTES D´ANIVERSARI SANT FRUITOS

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos