Necessites comprar pc gamer per jugar als teus videojocs favorits?

T’ajudem en aquesta elecció del teu pc gamer pots comprar ordinadors de gran potència i rendiment perquè treguis el màxim partit als teus partides ja sigui el cas de ser un jugador ocasional com un expert en gaming, per a això abans de realitzar la compra et recomanem que pensis teves necessitats.

Gaudeix del nostre espai de la nostra botiga especialitzada en pc gamer!

PC Gaming per a tots els nivells

La imatge que es té d’un pc gaming per a videojocs sona com em costarà molts diners, això no és cert hi ha moltes gammes de preus i dissenys, el més important és que s’adapti a les necessitats que vols per a això vam dissenyar ordinadors estan creats amb els millors components el mercat, les nostres prestacions són immillorables, amb la finalitat que la qualitat i preu siguin òptimes.

Un primer consell seria que Avui en dia, per poder jugar a un videojoc es necessita tenir un ordinador de gran potència; els jocs ens ofereixen diversos finals alternatius, simulen escenes com si es tractessin d’una pel·lícula, et permeten jugar en xarxa a temps real obligant-te a comprar un ordinador amb capacitat per assimilar aquests videojocs, però cal tenir clar que no tots els videojocs demanen el mateix.En altres paraules, per poder realment gaudir i treure’n el màxim profit cal tenir un ordinador que ens permeti jugar aprofitant al 100% tot el joc al complet.

ORDINADOR GAMING BARAT 500 euros

60 FPS mitjana a una configuració màxima de 1080p.

CPU, RAM, SSD adaptat a la gràfica.

Carregaran jocs ràpidament (gràcies SSD) i farà tasques d’ofimàtica.

ORDINADOR GAMING FINS 750 euros

60 FPS mitjana a una configuració màxima de 1080p.

Millorem prestacions CPU, RAM, SSD adaptat a la gràfica.

Ideal per al LOL (League of Legends)

ORDINADOR GAMING FINS 1000 euros

60 FPS mitjana a una configuració màxima de 1080p.

Millorem prestacions CPU, RAM, SSD adaptat a la gràfica.

Ja es pot utilitzar jocs de Realitat Virtual

ORDINADOR GAMING FINS 1500 euros

60 FPS mitjana a una configuració màxima de 1080p.

Millorem prestacions CPU, RAM, SSD adaptat a la gràfica.

Realitat Virtual perfecte. Sense problemes en els videojocs

Personalitza el teu PC Gamer

Si vols adaptar al teu gust et volem donar la possibilitat que configuris el teu ordinador en funció de les teves necessitats i gustos; comptem amb l’experiència de dissenyar molts equips, muntar molts components i diferents configuracions et recomanarem el que més s’adapti a tu, normalment depèn del tipus de videojocs al fet que soles o vulguis jugar.

Si tens clar que pc gamer comprar, però no hi ha cap model estàndard nosaltres et muntem l’ordinador i oblida’t de configuracions i instal·lacions que generin problemes.Pots personalitzar al teu ordinador gaming des del sistema operatiu, principalment el maquinari com pot ser la memòria RAM, disc durs, fonts d’alimentació, targeta gràfica i si vols fins al tipus de programari. Gràfiques Nvidia i processadors Intel o AMD.

Tens moltes opcions per incloure en el teu ordinador, tan sols has de seleccionar les característiques que t’agradaria que tingués el teu PC Gamer i nosaltres ens encarreguem de fer-t’ho arribar molt poc temps.

BOTIGA GAMER EN MANRESA

BOTIGA GAMER EN SANT FRUITOS

Contacto

Tel : 936 28 06 99

whatsapp :+34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Horario

Lunes a Domingo: 24h