Vols un ordinador portàtil gamer per jugar als teus jocs favorits?

Aquest tipus d’ordinadors té els avantatges notables davant dels ordinadors de sobretaula que pots portar fàcilment a qualsevol lloc ja sigui un torneig, a casa d’amics o per a un altre ús en algun lloc fora de casa teva; amb unes grans prestacions que et permetrà amb una configuració òptima de components tenir la millor experiència en jocs.

Gaudeix del nostre espai de la nostra botiga especialitzada en pc gamer!

Marques més conegudes

Si estàs buscant un portàtil Gaming, enfocat a videojocs, no, no totes les marques són iguals. Els experts en maquinari creessin rànquing dels millors i pitjors PC per gaming però cal buscar un equilibri entre qualitat i preu.

Tenim un llistat marques més conegudes i millor valoració qualitat preu.

MSI   Acer    Alienware       Razer   Asus  HP 

 

Aorus / Gigabyte   Origin PCDell Lenovo

Targeta gràfica

Aquest element ha d’anar ben acompanyat d’un processador acord al seu potencia.Antes de comprar qualsevol targeta assegurar-vos que aguanta perfectament 1080p, que és la qualitat mitjana en la majoria de jocs per tenir una fluïdesa mínima i detalls d’imatge.

Processador

Un processador cal tenir en compte dues coses primer ha de ser a mínim un i5 o i7 per suportar una gràfica gamer i d’altra banda i per jugar en 4K amb gràfiques de gamma alta serà suficient un Core i7-8750H.

Memòria

La RAM té l’avantatge que pots actualitzar-un cop comprat el portàtil i sol ser de fàcil accés, normalment retirant alguns cargols i una tapa.Nuestra recomanació mínim, mínim, 8 GB és una quantitat suficient per treure bon rendiment a targeta gràfiques però hi ha alguns jocs que necessiten de 12 o 16 GB de RAM per funcionar.

Pantalla

Les pantalles dels portàtils gaming solen centrar-se en la tecnologia TN en els més barats, encara que la qualitat de color no sol ser tan bona com els panells IPS, que se solen utilitzar en portàtils que superen els 800 o 900 euros. Generalment fan servir panells de 60 Hz, encara que hi ha una quantitat creixent de pantalles amb refrescs de 120 Hz i fins i tot de 144 Hz.

Problemes dels portàtils Gamer

El tema de les temperatures i soroll sol ser el més gran inconvenient en aquest tipus de portàtils perquè si surts fora de casa amb ell no vols escoltar una cafetera esbufegant contínuament prefereixes 01:00 silenciós i “calmat” no aquest irradiant calor per on passes, és per això que és important tenir un bon sistema de refrigeració

Hi ha equips potents inclouen sistemes de refrigeració avançats de doble ventilador, i un sistema de millorat. Aquest tipus d’ordinadors com qualsevol altra màquina és fàcil d’entendre més consumeix, més calor va desprendre i es soluciona amb més requisits de refrigeració, i per tant a més soroll.

Algunes preguntes ximples o petites coses que va bé saber abans de comprar un portàtil gamer.

  • El disposar de pantalla tàctil millora enormement la seva usabilitat
  • Si vols posar Windows 7, però pot ser que hi hagi algun driver que costi trobar-lo per a Windows o que alguna funcionalitat no funcioni bé o no funciona per no encontrartse un driver per a Windows Els drivers es poden descarregar des del web de la marca del portàtil, però per a Windows 8/10 normalment.
  • Alguns portàtils porta dos discs durs per exemple un HDD 1 Tb I els 128 Gb SSD.
  • Té slots per ampliar Ram o la Ram d’aquest eqiupo és DDR4
  • Té port ethernet integrat, només WiFi.
  • L’ordinador és amb garantia.
  • El teclat ve en espanyol.

BOTIGA GAMER EN MANRESA

BOTIGA GAMER EN SANT FRUITOS

Contacto

Tel : 936 28 06 99

whatsapp :+34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Horario

Lunes a Domingo: 24h