REPARACIÓ MÒBILS

¿ON REPARAR MÓBIL?  

Social Lovers és una botiga tecnològica on fem reparació mòbils a Manresa i Sant Fruitos ja sigui perquè se t’ha caigut i necessites canviar la pantalla trencada de La teva mòbil? El cristall aquesta trencat? El tàctil del teu mòbil no funciona? El teu mòbil no carrega, no encén, perdut informació, tens problemes amb la bateria, problema de programari? o qualsevol altra incidència que tinguis. Et tornarem el mòbil d’una forma ràpida i econòmica amb uns preus molt més barats que la competència.

Per fer-se una idea en preus el mòbil que més vam canviar la pantalla és iPhone 6 que el seu preu és de 70 euros (iva inclòs), però en el cas de Samsung no recomanem el canvi de pantalla en cas de trencament perquè el seu preu és molt elevat, és millor abans de res replantejar un canvi de mòbil. Si compares les nostres tarifes amb la competència podras veure la nostra botiga pots reparar mòbil barat i amb una gran eficiencia.

Altre servei que està molt sol·licitat és la recuperació de dades com poden ser les fotos, documents o arxius que són importants, es realitza d’una forma ràpida i económica .Aquestes són algunes de les marques que reparem:

  • Reparar Huawei Manresa
  • Reparar iPhone Manresa
  • Reparar Samsung Manresa
  • Reparar BQ Manresa
  • Reparar Wiko Manresa

Som especialistes en tot el relacionat amb tecnologia i reparació telèfons mòbils exprés i cobrim pràcticament la totalitat dels models. A més tenim telèfons de substitució que en cas d’urgència et poden anar molt bé, per agilitzar la incidència posa’t en contacte amb nosaltres via WhatsApp per anar preparant la reparación.

El nostre servei tècnic et sorprendrà i en menys del que esperes tindràs el teu smartphone o tablet com a nou una altra vegada a les teves mans i sinó un de substitució mentre es soluciona l’avaria. (preu telèfon de substitució dependrà del mòbil sol·licitat).

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos