ACTIVITATS D OCI I CULTURA 

LOCAL PER FESTES

 

Gaudeix al nostre local per a festes, celebracions i esdeveniments divertits per afavorir relacions entre persones amb el principal objectiu de socialitzar.

CELEBRA ELS TEUS ESDEVENIMENTS AMB NOSALTRES 

Vine a celebrar la teva celebració envoltat de tecnologia i un lloc habilitat per fer un gran dia!

 

Celebra amb nosaltres el teu esdeveniment presentacions, aniversaris, batejos, comunions, comiats, sopars d’empresa, fi de curs, aniversaris, posades de llarg, vine a divertir-te amb nosaltres en una sala totalment equipada.

Festes infantils

Les festes Infantils més divertides, originals i econòmiques perquè la celebració sigui un èxit; porta la teva pròpia decoració que tu vulguis, a més pots portar-te el menjar.

Aniversaris

L’espai ideal per a celebrar la seva festa d’aniversari per a joves com a adults amb amics i familiars gaudeix de totes les comoditats perquè la teva festa sigui un èxit.

Celebracions

Busques un local per a una celebració? Batejos, Bodes, Reunions familiars … Pots portar la decoració i el menjar perquè tot tingui un preu econòmic i puguis gaudir d’un dia inoblidable.

Esdeveniments

Un espai per fer tot tipus d’esdeveniments: Classes de ball, cursos, presentacions … on tenim material per millorar la teva activitat.

ACTIVITATS AL NOSTRE LOCAL 

 

 

En el nostre local Manresa o Sant Fruitós podràs gaudir d’una oferta cultural variada amb moltes activitats algunes grupals i altres individuals, tota aquesta informació apareixerà en la nostra agenda web, en ser una guia d’oci.

Dins de les nostres activitats no programades pots venir a practicar DIY, jugar amb les videoconsoles, ballar amb JustDance sense parar, cantar sense parar al SING START.

Si vols preparar activitats Culturals d’Oci al nostre local o en un altre lloc no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i podrem fer-la realitat.

¿Com fer la reserva?

 

Podeu fer les vostres reserves trucant al 608 46 95 70 (Departament de Reserves) o qualsevol dubte pots enviar un correu electrònic. info@sociallovers.cat

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos

Call Now Button