Formatejar  Ordinador a Sant Fruitos

 

Formatear ordenador en Sant FruitosSi l’ordinador es penja, va lent, de vegades s’apaga el millor és que t’acostis a la nostra botiga per un formateig  Ordinador a Sant Fruitós, no vagi ser que perdis la informació.

El nostre Servei Tècnic especialitzat solucionarà els problemes que tinguis i instal·larà els programes que necessitis. Tranquil·litat no es perdrà la informació que tenia l’ordinador.

On Formatejar Ordinador a Sant Fruitos i Manresa logo

Contacto

Tel : 936 28 06 99

whatsapp :+34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Horario

Lunes a Domingo: 24h

Servei Tècnic en Ordinadors a Sant Fruitos

Som una botiga a l’entrada de Sant Fruitos, i fàcil d’aparcar, especialitzats en la reparació d’ordinadors. Aquests són alguns dels serveis que oferim per a ordinadors:

Problemes amb virus 

Si creus que l’ordinador té un problema o apareixen alertes en el teu antivirus, és possible que el teu ordinador estigui infectat. El nostre Servei Tècnic a Sant Fruitós eliminarà el virus o troià instal·lat i deixarà el pc igual que la instal·lació de fàbrica.

Instalació de Software.

Vols instal·lar i no saps com fer-ho. Et falta llicència per instal.lar Office o Windows, nosaltres et podem ajudar. El nostre tècnic informàtic instal·larà tots les aplicacions oficials que necessitis.

Revisió y optimizació del sistema

Si vols que netegem l’ordinador perquè va lent o tens errors amb certs dispositius, et surten errors contínuament o avisos. El nostre Servei Tècnic a Sant Fruitós optimitzarà el seu equip i detectar possibles fallides per a un correcte funcionament.

Formatejar  equips

Té problemes amb la velocitat o es penja sovint l’ordinador, genera inseguretat. Per la nostra part solucionarem el problema i ho deixarem com nou.

Hi ha més serveis que realitzem en Social Lovers dins del nostre departament informàtic.Si vostè té un altre tipus de problemes amb el seu ordinador, expliqui’ns i li donarem la millor solució.