Formatejar  Ordinador a Manresa

 

formatejar ordinador a Manresa

 

Si l’ordinador va lent, fa coses rares el millor és formatejar ordinador, no vagi ser que perdis la informació.

El nostre Servei Tècnic especialitzat solucionarà els problemes que tinguis i instal·larà els programes que necessitis. Tranquil·litat no es perdrà la informació que tenia l’ordinador.

On Formatejar Ordinador a Manresa logo

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos

Serveic Tècnic en Ordinadors

Som una botiga al centre de Manresa, al costat del Mercat del Pujolet, especialitzats en la reparació d’ordinadors de tot tipus de marques. On oferim els següents serveis

Formateig d´equips

Té problemes amb la velocitat o es penja sovint l’ordinador, genera inseguretat. Per la nostra part solucionarem el problema i ho deixarem com nou.


Actualizació de Windows

Si des de fa temps que no realitza una actualització i el seu equip aquesta obsolet. Els nostres tècnics informàtics s’actualitzaran tots els components i perifèrics.


Problemes de velocitat amb el seu ordinador

És molt habitual amb el temps l’ordinador vagi lent, es pengi o les aplicacions vagin lentas. Son diverses les causes però la millor solució és formatejar l´ordinador. Es quedarà amb els mateixos programes i no perdrà la informació.

 

És un breu resum de les diferents activitats que realitzem dins del nostre departament informàtic.Si vostè té un altre tipus de problemes amb el seu ordinador, expliqui’ns i li donarem la millor solució.