PLAYSTATION 4 SEGONA MÀ

Consola de segunda mà o seminova

La compra venda de consoles de segona mà s’ha multiplicat durant els últims anys, hi ha gent que necessita vendre i altres comprar però sempre amb una garantia per assegurar-te que no et enganyen, aquí és on estem nosaltres que oferim la confiança del correcte funcionament de la consola.

Tipus de models Playstation 4

Ps4 500Gb

Ps4 pro 1Tb

Ps4Slim 1Tb

Ps4 Slim 500Gb

¿ VOLS VENDRE LA TEVA PLAYSTATION 4?

¿ VOLS COMPRAR UNA PLAYSTATION 4? 

 

CONSELLS

Les vendes seminoves sempre és un objecte de Segona Mà que s’ofereix en estat usat, perquè tingui una millor venda la consola recomanem alguns consells que poden ajudar-te:

Accessoris: s’uneix a la venda un comandament (com a mínim) en bon estat, cable USB per carregar el comandament, cable de corrent i un cable HDMI, pensa que si no estan ja són 20 euros menys del valor sense comptar el mando.-

Caixa original: afegir la caixa original al costat de la playstation 4 de segona mà, sempre transmet una bona cura per part del propietari i una confiança necessària en aquests casos.

– Cal tenir una factura o justificant per assegurar-nos que la consola és teva, evitar que gent que hagi realitzat un furt pugui venderla.-

Afegeix un o diversos jocs: pot resultar molt atractiu afegir algun joc al costat de la teva consola. I si a més és de regal, millor que millor, lògicament si el videojoc té molts anys no aporta molt valor.

CONFIANÇA

Sabem que en altres botigues no ho fan i ens produeix desconfiança per si simplement per curiositat, per si algun dia em veig en la tessitura de comprar una consola de segona mà. ¿No et deixen provar el producte abans de comprar ?. No la compris, perquè el normal és que la provis i si funciona correctament doncs el compres.

És per això que qualsevol de les nostres consoles aquesta provada anteriorment i es podrà utilitzar davant del client per poder estar tranquil del correcte funcionament.

A més podrà comprar jocs de segona mà barats o seminous en els nostres locals ja sigui Fifa, Rocket, cotxes o per a nens i sempre als millors preus.

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos