Els millors preus en Informàtica!

Decideix quin ordinador vols!  

El món de l´informàtica no es senzill pero es una eina que s´utilitza habitualment, cal pendre una bona decisió alhora de triar un ordinador primer cal decidir si vols un sobretaula o portàtil, tot dependrà de l’ús que vols donar. Un cop decidit hauràs de decidir quines necessitats tens per al seu ús i no oblidar del pressupost que sempre va ligado.Desde les nostres botigues t’aconsellarem en funció de les necessitats que tinguis com pot ser la Ram, disc dur, targeta gràfica … entre altres coses.

Portàtil

Vine a comprar un ordinador portàtil, tria la marca que més t’agradi Acer, Toshiba, Samsun, HP, Lenovo, Mac i també de segona mà.

Sobretaula

Compra una torre al millor preu, dissenya el teu pc a partir de les característias que necessitis. Ram,targeta gràfica,processador i3,i5,i7,font d´alimentació

Pc Gamer

L´informàtica ha arribat al món gamer, si vols tenir el millor Pc gamer tant de sobretaula com portàtil per a tots els preus i marques com MSI i Mars gamming. Fem Pc gamming per peces. Aprofita per comprar un Pc Gaming Barat!

Portàtil Gamer

Necessites un ordinador portàtil gamer personalitzat perquè puguis jugar al teu videojocs favorits sense tenir problemes.

Perifèrics   

Periférics

Ratolins, Teclats, Altaveus, Auriculars, Pendrives, Targetes de memòria, Tabletes gràfiques

Monitors

Tot tipus de pantalles TFT per al teu pc amb una varietat de polzades, prefereixes HD O FULL HD i millors marques com és LG, Viewsonic, Samsung i una varietat de preus.

Impressores

Tot tipus d ´impressores a escollir amb laser, multifunció, scanner, wifi de les marques HP,Epson. Cartutxos Tinta Compatible i Recàrregues per poder reciclar el toner.

VENDA LLICÈNCIES

És molt probable que com a usuari tinguis un ordinador amb Windows 10 amb una llicència pirata o programa il·legal, a la nostra botiga pots comprar llicències per activar Microsoft, Office i les seves variants.

Serveis que trobaràs a les nostres Botigues  

Reparació Ordinadors

Reparació Portàtils

Reparació Urgent ordinadors

Reparació Telèfon Mòbil

BOTIGUES D´INFORMATICA  

C/Sant Fruitós, Nº10, BAIXOS

08242 Manresa

Barcelona

C/Àngel Guimerà 26

08272 San Fructuoso de Bages

Barcelona

CONTACTE:

Tel : 936 28 06 99

Whatsapp:  +34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Obert:

Dilluns a dissabte: 10h a 20h

Segueix-nos