Botiga videojocs

ESPAI GAMER 

Els millors productes gamer amb les millors marques i els millors tornejos.

VENTA CONSOLES I VIDEOJOCS

Podràs trobar una àmplia gamma de videojocs per a totes les plataformes, últimes consoles i accessoris: Wii, Wiu, Nintendo Switch, PS4, Xbox One x, Xbox 360

LLOGUER DE VIDEOJOCS I CONSOLES

Acosta’t i mira els videojocs que pot trobar a un preu molt econòmic i llogar-durant uns dies i estalvia’t la compra del videojoc.

VIDEOJOCS I CONSOLES SEMINOUS

Botiga consoles segona mà

Comprem consoles Wii, Wiu, Nintendo Switch, Xbox 360, Playstation 4

Botiga videojocs segona mà

Taxem teus videojocs tant de Ps3, PS4, Wii, Wiu, Xbox
Venda de videojocs de totes les marques.

Lloguer Videojocs

LLoguem videojocs per dies amb preus especials.

La targeta prepagament és la manera d’afegir crèdit fàcilment al seu moneder PSN. Només cal comprar una targeta psn, introduir el codi de 12 dígits i començar a gaudir amb tot el contingut descarregable disponible.

Reparacions Consoles

Especialitzats en reparació de consoles amb un preu fix un cop fet el pressupost en cas  que no estigui la reparació en les seguents taules. 

Arreglem la teva PS4 tot tipus de problemes ja sigui que no s’encén o s’apaga sola, vam canviar el disc dur, problemes amb el comandament perquè no el reconeix.Mira els nostres preus i possat en contacte amb nosaltres.

Reparem Nintendo switch canviar vidre o LCD, comandament canviar joystick; tambè es fan tramitacions  de garantia fent l´enviament a Nintendo Iberica.

Articles Gamer

Tenim tot els productes relacionats amb l´entorn gamer com son ratolins,teclats,altaveus i moltes més coses que desconeixes.

Ratolíns Gamer

Marca la diferència ✅ Equipa’t amb els millors ratolins gaming per rendir al màxim els teus videojocs favorits.

Comandaments Gamer

Els gamers necessiten el millor gamepad per a les seves sessions on un moviment pot marcar la diferencia. Nosaltres tenim  models compatibles amb el teu equip i si vols pots provar-ho abans.

Auriculars gamming

Els millors auriculars gaming per parlar amb els teus companys, trobaras una gran selecció de auriculars tant per PS4, casc sense fils.

Ordenadors gamming

Els millors ordinadors gamers del mercat on podràs jugar els videojocs favorits sense que es pari l´ordinador.

CADIRES GAMER

Un dels perifèrics gaming més importants i explicar tot jugador ha de tenir és una cadira gamer que li proporcioni una comoditat adequada, després de passar llargues hores assegut.

Mars Gamming

Drift

Espai Retro

Si ets un nostàlgic dels Videojocs i les Consoles Retro a la nostra botiga trobaràs consoles i videojocs retro, de tota mena si no pots desplaçar-te miri nostre compte de wallapop.

Tornejos Social Lovers

T agrada Rocket League, FIFA19, Lol, Pokemon Go o altres videojocs a la tenda fem activitats relacionades amb els videojocs.

Lloguer consoles per 

esdeveniments, centres comercials, empreses, festes privades

Gaudeix de consoles com un dia d’oci alternativa entre amicso companys de treball amb les millors consoles del mercat, ens avala l’experiència de més de 150 esdeveniments.

Contacto

Tel : 936 28 06 99

whatsapp :+34 608 46 95 70

Mail: info@sociallovers.cat

Horario

Lunes a Domingo: 24h